Replici dure între un apropiat al lui Ion Țiriac și un tenismen din circuitul ATP: ”Tu să vorbești pe OnlyFans!” vs ”Djokovic ar mătura pe jos cu tine”

de: Beatrice Dumitru
14 12. 2023

Un fost tenismen de top, un apropiat al lui Ion Țiriac, se ală în în „război” deschis cu unul dintre cei mai controversați jucători din circuitul ATP. Cei doi au avut un schimb incredibil de replici, după comparaţia făcută între tenisul care se juca în urmă cu trei decenii și cel actual. Cine sunt cei doi protagoniști ai scandalului.

”Djokovic i-ar mânca de vii”

Un fost câștigător al turneului de la Wimbledon a intrat într-un schimb dur de replici cu unul dintre cei mai rebeli jucători din circuitul ATP. Scandalul a îzbucnit după ce tenismenul din noua generație a făcut o comparație cu cei din garda veche și a afirmat că vedetele de astăzi i-ar ”distruge” pe marii campioni de altădată.

Nick Kyrgios, ”rebelul” tenisului mondial a făcut o comparaţie între tenisul care se juca în urmă cu trei decenii, când Boris Becker câştiga pe bandă rulantă. El l-a dat exemplu chiar fostul jucător german, afirmând că sixtuplul campion de Grand Slam servea cu o viteză mai mică cu 20 de km/h decât el.

Australianul, care a jucat un singur meci în 2023 din cauza accidentărilor la genunchi și încheietura mâinii, a acordat recent un interviu amplu pentru ”The Athletic” despre modul în care a evoluat sportul.

Nick Kyrgios, tenismen australian. Sursa foto: Profimedia

Jocul era atât de lent pe atunci. L-am urmărit pe Boris Becker și nu spun că nu erau buni la vremea lor, dar să spun că ar fi la fel de buni acum, este absurd. Pe vremea lui a servit cu 197 sau 200 de kilometri pe oră și acum servim cu 220 km/h. Acum Djokovic te mănâncă de viu.

Cu toate acestea, Lleyton Hewitt l-a distrus pe Pete Sampras jucând așa. Dacă oricare dintre ei ar face-o aşa acum, Djokovic i-ar mânca de vii”, a spus Kyrgios pentru sursa citată și preluat de The Sun.

Replica acidă a lui Boris Becker

Comentariile lui Nick Kyrgios l-au scos din sărite pe Boris Becker, omul care îl antrenează în prezent pe danezul Holger Rune și care a lucrat și cu Novak Djokovici. Acesta i-a dat o replică dură australianului și i-a recomandat să vorbească pe o platformă pentru adulți, unde și-a făcut cont recent.

”Nick face mult zgomot despre tenis în ultima vreme!? De ce vorbește despre un sport pe care aparent îl urăște… Nick nu a câștigat niciodată un Grand Slam ca jucător sau antrenor (în afară de unul la dublu), așa că nu are credibilitate.

Citește și: Boris Becker, dezvăluiri cutremurătoare după ce a fost eliberat. „La închisoare ești doar un număr”. Cine l-a amenințat cu moartea pe prietenul lui Ion Țiriac

Încercarea de a compara generațiile… Laver vs Federer, Borg vs Nadal, Sampras vs Djokovic!? Nici măcar nu îi voi menționa pe McEnroe, Conners, Lendl, Agassi, Courier, Edberg, Wilander, Kuerten, Bruguera, Rafter, Hewitt și mulți alții… Vorbește mai bine pe OnlyFans-ul tău”, a scris Boris Becker pe platforma X.

 

Boris Becker și Ion Țiriac. Sursa foto: Profimedia

Nick Kyrgios, răspuns pentru Boris Becker

Replica lui Nick Kyrgios nu a întârziat să apară, iar australianul a făcut aluzie la faptul că Boris Becker a stat la închisoare pentru că a ascuns bunuri în valoare de milioane de euro.

Vreau să spun că i-am învins pe Federer, Nadal, Djokovic, Murray, așa că simt că am puțină credibilitate…Dar nu este nevoie de un specialist în rachete pentru a vedea că Novak ar mătura pe jos cu tine. Nu e un atac, sunt doar fapte.

Hahahaha tipul ăsta vorbește de credibilitate… Ultima dată când am verificat, tu erai cel care ascundea bunurile, nu? Practic, 99% din circuit nu are credibilitate?

Citește și: Starul care se gândește să se retragă din sport la 28 de ani. Alcoolul și petrecerile l-au dat peste cap: ”Am corpul unui bărbat de 57 de ani”

Atunci ce zici de băiatul tău, Zverev? Fără credibilitate? Nici măcar nu a câștigat un Grand Slam la dublu? Și mă bucur că l-am făcut pe Boris Becker să vorbească despre OnlyFans! Întotdeauna am știut că ai ținut pasul cu afacerile mele”, i-a transmis Kyrgios lui Becker.

Recent, Nick Kyrgios și-a lansat contul OnlyFans, promițând că își va arăta ”latura intimă”. Ulterior, a folosit noul său profil pentrua confirma că nu va juca Australian Open, în ianuarie.

În plus, Nick Kyrgios, în vârstă de 28 de ani,  a declarat că este ”obosit” şi că nu mai vrea să joace tenis, în timp ce continuă să se recupereze după o accidentare.